luni, 21 iunie 2010



A venit si bachetul mult asteptat! Ca de obicei, sau ma rog, cel putin in ultima vreme, eu am fost atractia principala. Nu pot sa zic ca nu m-am distrat, fiindca au fost unele momente dragute. Pe langa asta experienta e nepretuita, mai ales cand afli cum sunt defapt unii oameni. In rest, va las pe voi sa decideti de ce toata lumea a vrut sa se fotografieze cu mine!






10 comentarii:

  1. As putea spune :"hei omule...esti nebun!" doar ca la tine se manifesta altfel.

    Sau ma rog, poate ceea ce te face diferit te face special.

    RăspundețiȘtergere
  2. =))...cred ca trebuie sa iti multumesc pt k tocmai mi-ai facut ziua mai buna. a trecut, din pacate, destul de mult timp de cand am ras ultima oara la fel de mult ca si acum.
    mai ales ultima fotografie ar merita sa fie pusa ca afis pe toate panourile; poate asa nu am mai vedea pe strada persoane prost-dispuse

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite ca acum cand citesc comentariul tau si tu m-ai facut sa zambesc :) Trecand la treburi mai serioase, nu vad ce e asa amuzant. Ei bine, ultima fotografie e, datorita mesajului, dar in rest e ceva absolut normal. Se pare ca tu esti singurul care a ras... Si ideea cu panourile de pe strada e aiurea, din cauza ca nimeni care nu ma cunoaste nu ar rade. La urma urmei si cei ce ma cunosc nu ar rade (si chiar nu au ras cand m-au vazut live), desigur cu exceptia ta, care ai o parere proprie si eronata despre mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. sincer eu sunt de accord cu anonim:))....esti o ciudatenie:))....am ras cand am vazut pozele cu tine de nam mai putut....ii bine ca asa daca is puse pe net macar mai dai linku si mai rad si altzii:))....ai putea sa ai mai des iesiri dinastea din normal ca sa rada lumea nu de alta:))....

    RăspundețiȘtergere
  5. look, it's not a secret anymore! am gasit sursa ta de inspiratie. Busted, man!!!
    http://3.bp.blogspot.com/_1XJW3Ir9k0o/SY8v9H0B3mI/AAAAAAAABCU/phDpwk9luXY/s400/WhiteRabbit%232++IF+-+Copy.jpg

    RăspundețiȘtergere
  6. luand in considerare cele 2 noi comentarii, se pare ca nu sunt singura persoana care crede ca esti amuzant...esti sigur ca ai fost "atractia principala" pt ca ai aratat foarte bine si nu exact opusul?
    iar avand in vedere faptul ca e o parere personala, poate fi numita eronata? astept raspunsul....

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce simpatici sunteti:)) in loc sa va puneti un nume aiurea sa va diferentiez macar, toti cu anonim, dar fie. Ca sa lamuresc pe toata lumea, asta e personalitatea noastra ca popor: suntem atenti la ce face vecinul, dam cu presupusul, suntem siguri ca stim tot, gasim defecte la altii fiindca noi suntem perfecti si radem de orice. Eu chiar nu vad ce e asa amuzat. Este un costum decent. Ce are ca e rosu? Cine stabileste ce culori am dreptul sa port? Am parul rosu? E interzis ca barbatii sa se vopseasca? Nu! Daca v-ati uitat putin la filme straine ati fi vazut astfel de costume in perioada interbelica. Ce-i drept varianta mea e una mai moderna. Voi sunteti singurii "experti in vestimentatie" care au ras! Si eu totusi nu-mi dau seama ce e asa amuzat! La aceasta petrecere nimeni nu a ras! Unii au venit si m-au felicitat! Inclusiv profesorii. Nu cred ca niste oameni care se respecta ar face complimente aiurea. Dar dupa cum spuneam, voi stiti totul! Daca eu m-am simtit bine, pur si simplu nu-mi pasa de parerea voastra, care de fiecare data pe acest blog a fost una rautacioasa!

    Cat despre parere, tu chiar iti dai cu parerea. Nu exista un adevar absolut, asa ca fiecare putem vedea propriul adevar. Din pacate noi doi nu vedem acelasi adevar. Eu am spus ce cred despre aceasta lume, iar tu care nu esti de acord crezi ca sunt un aiurit, si tot ce fac tratezi ca atare. De unde stii tu ca nu e normal sa ma imbrac asa? Ptr mine e normal sa iti lasi amprenta, sa iesi in evidenta, ca nu e un lucru obisnuit, e altceva.

    RăspundețiȘtergere
  8. sau simtul umorului iti este la fel de deosebit de cel al persoanelor "obisnuite", dintre care fac parte, sau nu ai inteles de fapt ce am vrut sa spun...nu as spune ca parerea mea e rautacioasa. e doar a unei persoane care profita de orice situatie care ii da ocazia sa rada :))..si as putea spune ca ultimele 2 postari de pe blogul tau se potrivesc perfect pt acest scop.
    eu nu as generaliza mentalitatea poporului roman...pentru ca asta ar fi o prejudecata, iar pana acum as fi spus ca acestea iti lipsesc.dar se pare ca nu. si mai ales nu pot sa afirm ca intruchipez perfectiunea, pentru ca aceasta nu exista ( si as putea folosi chiar si expresia ta : nimic nu exista). dar sa revenim la poporul roman...daca doar 3-4 persoane au ras, cred ca e trist..chiar foarte trist. unde a disparut simtul umorului? chiar au devenit toti atat de critici incat sa planga cand au vazut costumul tau? cred ca orice " expert in vestimentatie" ( by the way, cred ca il putem lua toti ca pe un compliment, nu?) asa ar fi facut.
    felicitari pt faptul ca te simti bine indiferent de situatie, dar nu mai inteleg rolul blogului, daca nu accepti si nu iei in considerare parerea celorlalti, chiar daca e una, dupa parerea ta, rautacioasa.

    si...hmm..eu nu am spus nimic in legatura cu faptul ca esti aiurit. cred ca te referi la anonim nr 2.


    P.S: din nou parerea personala, cred ca e mai indicat sa consulti un designer sau cel putin un expert in vestimentatie inainte de a incerca sa iesi in evidenta prin imbracaminte..cel putin sa iesi in evidenta prin ceva bun

    RăspundețiȘtergere
  9. Se vede ca nu putem ajunge la un punct comun. Dar oricum nu ar avea nici un sens. Te legi de niste chestii aiurea si le exploatezi la infinit. Cred ca gustul meu in vestimentatie si in comportament nu e unul defect. Merci pentru sfatul cu designer-ul vestimentar, dar nici ala nu o sa poata multumi pe toti. Asa ca tie iti ramane un singur lucru de facut: ori iti place, ori nu. Mie oricum nu-mi pasa care e reactia ta. A cui opinie e mai buna? A ta, singurul care rade, sau a majoritatii care face complimente? Dupa mine nici una. Asta sunt eu, chiar daca place cuvia sau nu. Asa ca rade cat vrei, poate o sa iti mai dau ocazii, dar pentru mine e tot una :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Freddie,eu una te accept asa cum esti.Daca tu vrei si te simti bine asa,foarte bine,fa-o! si lumea vorbeste,si ce?!sa vorbeasca?Nimeni nu e in masura sa judece,si ce e cel mai ciudat ca-i judecam pe altii prin prisma noastra,prin felul cum noi am vrea sau nu sa aratam.E atat de subiectiv,incat criticandu-i pe ceilalti ne e frica sa nu ajungem ca ei,sau mai rau,sa-i calcam pe urme.E ciudat:)

    RăspundețiȘtergere